Praktična Edukacija Izrade Prirodne Kozmetike

300x200Poziv na edukaciju o izradi prirodne kozmetike u Karlovcu
Priče iz divljine & Ritam prirode

FACEBOOK event!

 

Naš se rad usmjerava na preradu medicinskih biljaka područja Plaščanske doline (naglasak na livadnom, šumskom bilju i drveću - listovi, cvjetovi, kora), te proizvodnju kozmetičkih proizvoda i medicinskih pripravaka za očuvanje zdravlja i uklanjanje već manifestiranih - fizičkih tegoba. 
Sam rad kao takav spada u kategoriju holizma, odnosno narodne/pučke medicine.
Što je posebno kod naše kozmetike i proizvoda ?
Neka bazna ulja koja koristimo u kozmetici spravljena su sa biljem kojeg beremo na livadama Plaščanske doline, točnije oko jezera Sinjac, po najjačem dnevnom suncu, kad je koncentracija eteričnih ulja u biljci tj. cvijetu - najjača. 
Medicinske biljke naših područja sadrže tvari koje potpomažu očuvanja zdravlja kože, i to je nekolicina medicinara dokazala i istraživala kroz povijest.
U današnje vrijeme čovjek sve više spoznaje bit unosa zdravih informacija u vlastito tijelo, znajući koliko to utječe na cijelo njegovo polje.
Unos zdravih informacija bitan je za nas-o tome ovise naše emotivno, mentalno i duhovno stanje. Pogotovo sada, kada je čovjek u dostizanju vlastitih ciljeva i obaveza postao suviše sklon zaboravu o samo-njezi i odmoru vlastitog bića. 
U toj neprekidnoj utrci zaboravili smo voditi njegu i brigu o vlastitoj nutrini, možda smo i zaboravili da ona uopće postoji.
Što vi mislite o tome i kako doživljavate vlastitu svakodnevnicu?
Naši su proizvodi rađeni s pažnjom i posvećenosti, te namjerom da dio doživljalja u prirodi prenesem u njih kako bi mogli doći do vas !

>>Sve kemijske tvornice svijeta ne rade tako točno i savršeno kao jedna jedina od onih malih biljaka koje tvoja noga bezobzirno gazi, ako sve pilule i tablete budu bezuspješne, neće zakazati ljekovito bilje, gdje jedna jedina biljka liječi ponekad zastarjelu bolest u nekoliko dana<<
Dr.Schierbaum

Poziv na edukaciju izrade prirodne kozmetike 

Kozmetika namijenjena njezi tijela dio je naše svakodnevnice i kao takva zaslužuje biti kvalitetna, hranjiva i zdrava za nas, našu kožu, kosu i zube. Na ovoj radionici, koja je praktične namjene, imati ćete priliku steći osnovno teorijsko znanje i praktičnu vještinu izrade kozmetičkih pripravaka u vlastitom kućanstvu. Naučiti ćete sve potrebno o ljekovitom djelovanju biljaka, eteričnih ulja i ostalih sastojaka koja ćemo koristiti prilikom izrade te ćete imati priliku izraditi vlastite kozmetičke pripravke. 
Nakon završene radionice ponijeti ćete sa sobom kući biljnu kremu, pastu za zube i masažne pločice koju ste sami izradili, edukativni materijal s recepturama i informacijama o tome gdje možete nabaviti sastojke za izradu vlastite kozmetike te znanje i vještine za samostalnu izradu kozmetike u vlastitom kućanstvu.

Uz samu radionicu imati ćete priliku doznati informacije o liniji kozmetike koju stvaramo te isprobati neke od proizvoda.

nova ambalažawww.priceizdivljine.eu

Minimalan broj polaznika : 12 osoba
Maksimalan broj polaznika : 25 osoba
Vrijeme trajanja radionice : 3 h
Vrijeme održavanja radionice: 
Mjesto održavanje radionice : Udruga Ritam prirode, Karlovac
Kotizacija po osobi: 220,00 kn

Svoje prijave šaljite na : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Prijave su odobrene nakon uplate pola iznosa kotizacije za edukaciju i praktičnu radionicu.

Podatci za uplatu :
ŽIRO RAČUN: IBAN HR51 2400 0081 1102 87523 Karlovačka banka Karlovac.
Udruga Ritam prirode, Karlovac OIB 32633286477

Veselimo se zajedničkom druženju !

facebook_page_plugin

Translate

Mediji o nama

prvi