O nama

Poštovani korisnici i ljubitelji proizvoda Iz Divljine, DOBRODOŠLI!

Ova je stranica namjenjena kao punkt razmjene informacija i proizvoda koji se već dugi niz godina prikupljaju, upotrebljavaju i pretaču u cjeloživotno iskustvo, spoznaju, edukaciju i istraživanje odnosa čovjeka i prirode.

Naš se rad usmjerava na preradu medicinskih biljaka našeg područja (naglasak na livadno i šumsko bilje te drveće - listovi, cvjetovi, kora) te proizvodnju kozmetičkih proizvoda i medicinskih pripravaka za očuvanje zdravlja i uklanjanje već manifestiranih - fizičkih tegoba. Sam rad kao takav spada u kategoriju narodne, odnosno pučke medicine.

S punim povjerenjem nam se možete javiti, pitati te doznati ponešto o mogućim rješenjima koje vam medicinsko bilje može omogućiti.

 

naslovna

Što je posebno kod naše kozmetike i proizvoda ?

Neka bazna ulja koja koristimo u kozmetici spravljena su sa biljem kojeg beremo na livadama Plaščanske doline, točnije oko jezera Sinjac, po najjačem dnevnom suncu, kad je koncentracija eteričnih ulja u biljci tj. cvijetu - najjača 

Medicinske biljke naših područja sadrže tvari koje potpomažu očuvanja zdravlja kože, i to je nekolicina medicinara dokazala i istraživala kroz povijest.

U današnje vrijeme čovjek sve više spoznaje bit unosa zdravih informacija u vlastito tijelo, znajući koliko to utječe na cijelo njegovo polje.
Unos zdravih informacija bitan je za nas  o tome ovise naše emotivno, mentalno i duhovno stanje. Pogotovo sada, kada je čovjek u dosizanju vlastitih ciljeva i obaveza postao suviše sklon zaboravu o samo-njezi i odmoru vlastitog bića. 
U toj neprekidnoj utrci zaboravili smo voditi njegu i brigu o vlastitoj nutrini, možda smo i zaboravili da ona uopće postoji.

Što vi mislite o tome i kako doživljavate vlastitu svakodnevnicu?

Naši su proizvodi rađeni s pažnjom i posvećenosti, te namjerom da dio doživljalja u prirodi prenesem u njih kako bi mogli doći do vas 


Pronađite nešto za sebe iz palete već gotovih proizvoda, ili stvorite vlastitu recepturu koju biste željeli koristiti i šaljite prijedloge na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

>>Sve kemijske tvornice svijeta ne rade tako točno i savršeno kao jedna jedina od onih malih biljaka koje tvoja noga bezobzirno gazi, ako sve pilule i tablete budu bezuspješne, neće zakazati ljekovito bilje, gdje jedna jedina biljka liječi ponekad zastarjelu bolest u nekoliko dana<<
Dr.Schierbaum


facebook_page_plugin

Translate

Mediji o nama

prvi