Čajevi

cajevi1

 

U ponudi su dostupna pakiranja čajeva od 50 gr / 100 gr / filter 5 gr / kutijica 50 gr / kutijica 150 gr različitih vrsta ljekovitog bilja:

čajevi3- kamilica
- vrkuta
- mažuran
- valerijana
- marulja
- majčina dušica
- stolisnik
- breza
- kopriva
- bazga

Cijene pakiranja su:

- 50 gr = 25 kn
- 100 gr = 50 kn
- filter 5 gr = 5 kn
- kutijica 50 gr = 60 kn
- kutijica 150 gr = 130 kn

Priprema biljaka za čaj Iz divljine 

čajeviOvaj čaj preporuča se ženama kod problema sa menstruacijom ali i za poboljšanje menstruacije, te kod mokraćnih tegoba .
Ponajviše se uzimanje ove mješavine preporuča onima koji su izloženi prekomjernom stresu i naporu, pritom se odnosim na fizički, mentalni, emotivni i duševni napor.
Mladi u pubertetu također mogu piti ovaj čaj, kao i malena djeca koja su sklona problemima sa želucem i grčevima .

Mješavina divljeg bilja - mažuran, gospina trava, stolisnik, menta .

Gospina trava - gospina trava ima mnogostranu ljekovitost te je već u starom vijeku bila veoma obljubljena. Kao čaj koristi se kao odlično sredstvo kod glavobolje, premorenosti, nervnih slabosti, neuroznih srčanih bolesti, nesanica, slabokrvnosti, ženskih bolesti poput grčeva u maternici, upale maternice, menstrualnih teškoća .

Mažuran - suha herba upotrebljava se kao sredstvo protiv grčeva svake vrste, sredstvo je za pobuđivanje živaca te pokazuje uspjehe kod živčane klonulosti, stanja potistenosti, slabosti živaca, nesanice, glavobolje, migrene, vrtoglavice, dobro pomaže kod crijevnih bolesti djece, teškoće sa jetrom, nadutosti, koristi se za pospješenje menstruacije kao i za ublažavanja grčeva maternice

Stolisnik - u sebi sadrži jake ljekovite snage, djeluje na čišćenje krvi i reumatizma, djeluje povoljno u liječenju šećerne bolesti, pomaže kod unutarnjih krvarenja, povoljno utječe na sve unutarnje organe, preporuča se kod oboljenja mokraćnih organa .

Menta - otklanja srčane smetnje, nadimanje želuca, uklanja hipohondrična stanja kod bolova i nemira te uslijed grčeva

Količina: 50 gr / 100 gr

Cijena: 40 kn / 70 kn

 

Prikladne šalice za čaj s motivima pejzaža Plaščanske doline po promotivnim cijenama od 50 kn!!!

čajevi2

facebook_page_plugin

Translate

Mediji o nama

prvi