Ulje za masažu, njegu tijela i kose

...

 

Neven i Kamilica

uljenevenkamilica

Blago njegujuće ulje nevena i kamilice koristimo u masaži za opuštanje. Također ga koristima za njegu kože, posebice one koja je sklona kožnim bolestima poput osipa, ekcema, psorijaze ili saboreje.

Sastav: macerat nevena i kamilice u bademovom ulju, organsko esencijalno ulje ylang-ylanga

Količina: 100 ml

Cijena: 130,00 kn

Kopriva

uljekoprivalavanda

Koprivu smatramo izrazito važnom biljkom, stoga joj pristupamo s velikim poštovanjem. Ova je biljka u povijesti važna u liječenju mnogobrojnih bolesti. Važna je u njezi kože i njezi kose. Hrani kožu vitaminima i mineralima, a djeluje i na jačanje živčanog sustava.

Sastav: macerat koprive u hladnoprešanom suncokretovom ulju, esencijalno ulje lavande

Količina: 100 ml

Cijena: 130,00 kn

Ljubičica

uljeljubicica

Ulje ljubičice koristimo kod bolova kostiju i zglobova, slabe cirkulacije, proširenih vena, gihta. Ulje ljubičice masiramo na području sljepoočnica, potiljka i čela kod glavobolje i nesanica. 

Sastav: macerat ljubičice u bademovom ulju, esencijalno ulje lavande

Količina: 100 ml

Cijena: 130,00 kn

Breza

uljebrezaBreza je u tradiciji poznata kao drvo koje liječi. Ovaj proizvod napravljen je u svrhu očuvanja kose. Nanosi se na vrhove, smanjuje lomljivost kose i ispucale vrhove. Koristi se u masaži vlasišta protiv prhuti i ispadanja kose.U našoj preradi i proizvodnji možete još pronaći i ulje od breze koje se u kombinaciji sa tinkturom breze koristi u uklanjanju celulita te izbacivanju toksičnih voda iz organizma.

Sastav: macerat breze u bademovom ulju, organsko esencijalno ulje ylang-ylanga

Količina: 100 ml

Cijena: 130,00 kn

facebook_page_plugin

Translate

Mediji o nama

prvi