Kreme

Kreme intro

 

KREME koje spravljamo spoj su faza baznih ulja, vode ili hidrolata, eteričnih ulja i pčelinjeg voska. Služe njezi kože, ali i kao prevencija od nastanka kožnih bolesti. 

 

Lavandina priča

lavandina priča introKrema namjenjena svim tipovima kože. Ima protuupalno svojstvo koje kožu čine zaštićenom i zdravom, ostavljajući nježan i gladak izgled. Primjenjuje se kod kože sklone aknama, dermatitisu, ekcemima ili psorijazi. Krema se lako upija i kao takva pogodna je za korištenje kroz sva godišnja doba. Odlična je i kao podloga za make-up.

Sastav: djevičanski pčelinji vosak, ulje kokosa, esencijalno ulje lavande, izvorska voda

Količina: 50 ml

Cijena: 90,00 kn

Lavandina priča vol. 2

lavandina priča vol 2

Hranjiva krema namjenjena suhoj, gruboj, iritiranoj koži koja je sklona oboljenjima, ekcemima, dermatitisu ili aknama. Protuupalna svojstva kreme pogodna su osjetljivoj i upaljenoj koži. Bademovo ulje hrani kožu vitaminima A, B, B6 i E pa je pogodna koži djece i tinejdžera.

Sastav: djevičanski pčelinji vosak, ulje badema, esencijalno ulje lavande, izvorska voda

Količina: 50 ml

Cijena: 100,00 kn

Krema Sandal-jojoba

sandal jojoba

Nota kraljevske kreme nastala je spojem visoko kvalitetnih sastojaka voska jojobe i esencijalnog ulja sandala. Pogodna je svim tipovima kože. Protuupalnog je djelovanja, a njena blagotvornost djeluje kod ekcema, psorijaze i dermatitisa. Jojoba hidratizira i vlaži kožu, vraća svježinu, sprječava nastanak bora i ožiljaka. Esencijalno ulje sandala u ayurvedskoj se medicini upotrebljava već tisućama godina zbog svojh antiseptičkih i protuupanih karakteristika. Na prirodan način krema hidratizira kožu  bez osjećaja masnoće. Potiče stezanje kože pa se koristi kao sredstvo za lječenje ožiljaka. Izvrsno je za njegu suhe, nadražene, upaljene, osute ili ispucale kože.

Sastav: ulje/vosak jojobe, djevičanski pčelinji vosak, esencijalno ulje sandala, izvorska voda

Količina: 50 ml      ~       Cijena: 230,00 kn

Ljubavna krema

ljubavna krema

Ljubavna krema sastavljena je od hidrolata i esencijalnog ulja cvijeta ylang-ylanga koji čudesno djeluju osvježavajući staru i umornu kožu, dajući joj mladenački izgled. Esencijalno ulje ylanga-ylanga uravnotežuje proizvodnju seruma pa je korisno za tretiranje suhe i masne kože, smiruje upale i nadražaje kože, potiče regeneraciju stanica, a također je korisna u tretiranju ispucalih kapilara na području oko očiju.

Sastav: hidrolat ylanga-ylanga, ulje badema, esencijalno ulje ylanga-ylanga, voda

Količina: 50 ml

Cijena: 140,00 kn

Čajevac

Čajevac

Ova krema ima snažna antiseptična, dezinfekcijska, antivirusna i fungicidna svojstva. Pogodna je kod kože koja je sklona aknama i prištićima. Može se koristiti i kod uboda kukaca, blažih opeklina i gljivičnih infekcija kože. Preporučuje se koži tinejdžera.

Sastav: djevičanski pčelinji vosak, ulje badema, esencijalno ulje čajevca, izvorska voda

Količina: 50 ml

Cijena: 110,00 kn

 

Badem-sandal

badem sandal

Anti-age krema pogodna je za onu kožu koja je na prijelazu iz mlade u zrelu kožu. Sandal, kao protuupalno sredstvo dobro njeguje ispucanu i osjetljivu kožu, čisti je i omekšava. Bademovo ulje hrani kožu vitaminima A, B, B6 i E.

Sastav: ulje badema, djevičanski pčelinji vosak, esencijalno ulje sandala, izvorska voda

Količina: 50 ml

Cijena: 180,00 kn

Pačuli badem

pačuli badem

Djeluje antiseptično i protuupalno pa se koristi u njezi kože sklonoj aknama i otvorenim porama, kao i manjih rana koje vlaže i ne zacjeljuju. Pačuli je osobito koristan u njezi zrele kože, a pomaže i sprečavanju nastanka ožiljaka. Ovo je krema pogodna za one čija je koža sklona oboljenjima.

Sastav: ulje badema, djevičanski pčelinji vosak, esencijalno ulje pačulija, izvorska voda

Količina: 50 ml

Cijena: 160,00 kn

Neven + Kamilica

kremaNEVENKAMILICA

Djeluje u prevenciji i ozdravljenju svih kožnih bolesti. Pogodna je suhoj koži i koži kojoj je potrebna njega.

Sastav: macerat kamilice i nevena, djevičanski pčelinji vosak, esencijalno ulje lavande, izvorska voda

Količina: 50 ml

Cijena: 140,00 kn

Neven

KREMANEVEN

Krema za regeneraciju i obnavljanje oštećene kože, lica, ruku i tijela. Kožu čini mekom, vlažnom i elastičnom. Ova krema sadrži i esencijalno ulje lavande koje smiruje osipe stoga je krema pogodna za bebe i pelenske osipe.

Sastav: macerat nevena, djevičanski pčelinji vosak, esencijalno ulje lavande, izvorska voda

Količina: 50 ml

Cijena: 140,00 kn

facebook_page_plugin

Translate

Mediji o nama

prvi